Mijn favoriete foto’s van de afgelopen weken

Nadat ik thuis kwam van de vakantie heb ik thuis veel gedaan, ik heb daarom ook weer genoeg foto’s gemaakt en daarvan heb ik er een paar uitgezocht die ik graag wil laten zien. Dit zijn mijn favoriete foto’s van de afgelopen weken. Lees je mee?

Lunchen bij Miss nice banana

trendinglifestyle-missnicebanana-lunch

Deze foto maakte ik een paar dagen nadat ik thuis kwam van vakantie. Ik sprak met een vriendin af uit mijn oude klas om even naar de stad te gaan en om bij te kletsen over de vakantie. Ondertussen gingen we lunchen bij Miss nice banana. Dit is een lunchroom en hier is alles veganistisch, sojavrij, glutenvrij en suikervrij. Ik had de Jack taco. Dit is een taco met als vleesvervanger jackfruit, en met topping van tomaat, avocado en nog meer lekkere dingen. Super gezond en deze raadt ik zeker aan als je een keer in Gouda bent!

Introductiedag op school

trendinglifestyle-school-meeuw

Deze foto maakte ik op de 2e introductiedag op mijn nieuwe school. Dit was afgelopen vrijdag. Er liep elke keer een meeuw op het randje aan de buitenkant van het raam. Ook tikte hij steeds met zijn snavel tegen de ramen. Ik vond het best grappig dus ik maakte er een foto van. 🙂

Wandelen met Doortje

trendinglifestyle-hond-doortje

Deze foto is heel erg goed gelukt! Hier was ik samen met mijn buurmeisje onze oppashond Doortje aan het uitlaten.

Buurtfeest!

trendinglifestyle-tijger-kat

Afgelopen zaterdag (1 september) hadden wij buurt/straatfeest. Hier maakte ik een foto van mijn kat die op het springkussen zat. 😀

trendinglifestyle-buurtfeest-dansen-kinderen

Ook deze foto is gemaakt met buurtfeest. Deze foto maakte mijn buurvrouw, terwijl ik met de buurtkinderen ging dansen. Ik kende de dansjes van de camping en de kinderen deden mij na. Uiteindelijk mocht ik op het openpodium en deden zelfs de volwassenen mee, haha. Dat was zo leuk!!

Dit waren dan alweer mijn favoriete foto’s van de afgelopen weken. Een paar maanden geleden maakte ik een soortgelijke blog. Klik hier om die te lezen. Dat zou ik erg leuk vinden! 😀

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *