Week diary | Mijn eerste stageweek!

Deze week diary wordt iets anders. Normaal gesproken schrijf ik bij elke dag iets, maar daarvoor heb ik te weinig foto’s gemaakt. Ik had afgelopen week mijn eerste stageweek. Deze stageweek was wel heel erg leuk, dus hoe het was deel ik in deze diary. Lees je mee?

Ik heb eindelijk een stageplek! Het was lastig om last minute nog een stageplek te krijgen, maar het is gelukt! Ik begon maandag om 10 uur ’s ochtends, dus ik kon ook nog even uitslapen. Ik was best wel zenuwachtig, maar toen ik er eenmaal was, was het heel erg leuk.

trendinglifestyle-week-diary-stage

De dagen gaan echt heel erg snel, omdat je de hele tijd wel bezig bent. Verder mag ik buiten de pauzes om niet op mijn telefoon. Elke dag is er een moment dat het heel rustig is. Die tijd gebruik ik om aan mijn schoolopdrachten te werken.

De eerste dagen was ik ’s avonds wel erg moe. Ik ging dan ook niet heel laat naar bed. Nu heb ik wel een beetje het ritme gevonden en is het al een stuk makkelijker.

Ik loop stage van maandag tot donderdag. Vrijdag ga ik naar school, maar afgelopen vrijdag was ik onverwachts vrij!

trendinglifestyle-middag-avond-routine

Vrijdag zat ik de hele ochtend achter mijn laptop en ’s middags ging ik met Romy naar de stad. ‘S avonds was de intocht van de avondvierdaagse bij ons in de stad en daar ging ik kijken.

Weekend!

Zaterdag ging ik samen met Jaouhara wandelen met Doortje.

trendinglifestyle-week-diary-stagetrendinglifestyle-week-diary-stage

Kun je Doortje spotten in de 2e foto? 😉 Alles planten en bloemen zijn prachtig in bloei en Doortje vond het geweldig om er overal doorheen te rennen. Wij waren haar dan af en toe kwijt, maar als je haar staart dan zag of een plek waar de planten wel heel erg bewogen, dan wisten we gelijk weer waar ze was, haha.

‘S middags verveelde ik me, want Jaouhara was er niet. ‘S avonds gingen we samen oppassen.

Zondag ging ik met mijn ouders naar de Ikea! Dit is echt mijn favoriete woonwinkel. We hadden nieuwe glazen en mokken nodig, dus die kochten we hier.

trendinglifestyle-week-diary-stage

Na het eten werd er aangebeld, maar er stond niemand voor de deur. Wel lag er een bosje bloemen die de buurtkinderen hadden neergelegd. Super lief!

Dit was mijn week alweer!

Tot volgende week!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *