Ik liet voor de eerste keer gelnagels zetten!

Eindelijk was het zo ver. Ik liet voor het eerst mijn nagels doen! Het is iets wat ik al heel lang wilde, maar het mocht niet vanwege mijn opleiding. Mijn tante liet het afgelopen dinsdag doen en ik ging mee. Daar maakte ik een afspraak voor afgelopen vrijdag om gelnagels te laten zetten.

Gelnagels of Acrylnagels?

Je zou denken dat er weinig verschil zit tussen gelnagels en acrylnagels. Dit is niet het geval, want er zit wel degelijk verschil in. Acrylnagels zijn over het algemeen langer (het is maar net wat voor vorm je wilt) en het is een hele andere substantie dan gelnagellak. Bij gelnagels worden je nagels gelakt op de zelfde manier als normale nagellak, alleen worden je nagels per laag uitgehard onder een UV-lamp.

Zelf koos ik voor gelnagels, want dit voelt iets natuurlijker en beschadigd je nagels minder dan acrylnagels.

trendinglifestyle-gel-nagels

De afgelopen periode voor de zomervakantie liep ik stage en tijdens de vakantie deed ik vakantiewerk. Ik mocht toen geen nagellak op en je mag dan ook geen lange nagels hebben. Nu ik weer naar school ging dacht ik er over na, want meerdere mensen uit mijn klas hebben het ook. Tegen de tijd dat ik weer stage ga lopen mag dit niet meer.

Nog een keer gelnagels of niet?

Ik ben er heel erg blij mee en ondanks dat het best duur is zou ik het best vaker gelnagels laten willen. Misschien niet gelijk over 3 weken, maar anders misschien in de herfst of kerstvakantie.

Voor de eerste keer koos ik een niet zo opvallend kleurtje, want ik wist niet of het wel mooi zou zijn. Uiteindelijk ben ik blij met het resultaat! Als ik nog eens gelnagels neem dan zou ik voor een iets donkerder kleurtje gaan

Heb jij wel eens je nagels laten doen? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *