Wij krijgen er een nieuw familielid bij!

Er is iets wat ik echt al heel erg lang wil en al een paar jaar om zeur. En afgelopen week kreeg ik het verlossende antwoord te horen. Ik mag een puppy kopen!

Dinsdag 1 oktober

Na het weekend + maandag ziek te zijn geweest gaat het dinsdag l weer wat beter en kan ik weer naar school. Ik heb vandaag niet een super lange dag, dus ’s middags gaan mijn moeder en ik even spullen wegbrengen en daarna rijden we door naar de Kwantum. Zoals bijna altijd praat ik over honden en dat het een goed idee is om er een te nemen in December, omdat we dan veel tijd hebben. Mijn moeder vond dit ook een goed idee, maar helaas wilt mijn vader geen hond. We bedachten een manier hoe ik mijn vader zou kunnen overhalen en in eerste instantie had ik niet zo heel veel hoop.

‘S avonds was het moment dat ik het nog een keer aan mijn vader vroeg. Met alle redenen om een hond te nemen daarbij opgeteld. Het mocht nog niet gelijk, maar na een tijdje zei hij: Als ik hem maar niet hoef uit te laten. Dat was voor mij het beste moment van de dag!

Woensdag 2 oktober

trendinglifestyle-puppy-kopen

En dit wordt hem dan! Vandaag op school vond ik een nestje met Labradoodle pups waarin nog 2 reutjes beschikbaar waren. Vanaf dat moment ging alles heel snel.

Een paar dagen later kreeg ik een berichtje dat ik als eerste mocht kiezen uit alle reutjes. Dat waren er 3. Ik koos het reutje met het bruine halsbandje.

We hebben inmiddels een naam bedacht, de eerste spulletjes gekocht (ik kan namelijk echt niet wachten) en volgende week zondag 13 oktober mogen we al op het eerste puppybezoek komen! Het duurt dan nog wel een tijdje voor ze het nest mogen verlaten, want dat zal pas eind november zijn.

Ik heb heel lang gespaard voor een hond en ik moet hem uiteraard zelf betalen en de spullen overigens ook, maar daarnaast heb ik wel afspraken gemaakt met mijn ouders dat zij ook wat bijdragen. Zij betalen dan het voer, de verzekering en de hondenbelasting en ik betaal dan de overige dierenartskosten.

Ik ga hier een reeks van maken tot het moment dat de puppy met ons mee naar huis mag komen.

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *