Week diary | Moe, schaatsen in de kerk & de intocht van Sinterklaas!

Wat een drukke week was dit, op het moment dat ik dit schrijf ben ik echt heel erg moe, haha. Buiten school om was het wel een hele leuke week! Sinterklaas kwam zaterdag weer aan in Nederland en ik ging voor het eerst schaatsen in een kerk. De rest kun je lezen in deze diary. 🙂

Maandag

trendinglifestyle-maandag-school

Ik moest weer even wennen aan het nieuwe ritme vandaag. Dit was namelijk de eerste keer dat ik op maandag naar school moest, want het rooster is veranderd. Helaas geen vrije maandagen meer… Ik had een lange pauze vandaag, die gebruikte ik om een casus (toets) te maken die morgen ingeleverd worden.

Dinsdag

trendinglifestyle-dinsdag-rotterdam

Op tijd op school, check. Toets ingeleverd, check. Saaie vakken, check. Het was vandaag een lange dag en het was zelfs al bijna donker toen ik naar huis ging!

Woensdag

Ook vandaag moest k gewoon naar school, maar om nu elke keer een foto te maken wat met school te maken heeft wordt niemand gelukkig van. Ik had nog wat plannen gemaakt voor na school en vanavond zou ik gaan schaatsen, maar dat ging niet meer door helaas. Ik had daarom helemaal niets om een foto van te maken. 🙁

Donderdag

trendinglifestyle-donderdag-schaatsentrendinglifestyle-donderdag-schaatsen-gouda

Na de saaie afgelopen dagen is het weer tijd om iets leuks te doen! Ik begin vandaag pas om 13:15 (!), dus had ik nog tijd om ‘s ochtends leuke dingen te doen. Ik ging samen met mijn moeder naar de Gouwekerk (Gouda). Normaal is deze kerk dicht, maar nu kun je er schaatsen tot 16 december! Helaas heeft de bovenste foto tegenlicht, maar het is echt een hele mooie kerk. En de schaatsbaan hadden we helemaal voor ons zelf!

Vrijdag

trendinglifestyle-school-rotterdam-vrijdag

Ik stond op het punt om te laat te komen op school, maar gelukkig kreeg ik een melding dat de eerste les uitvalt, super fijn. Maar het werd nog beter toen ik zag dat ook de laatste les uit viel! Nu zou ik dus om 15:15 uur uit zijn in plaats van 17:30 uur. De dag kon nu al niet meer beter 😉 Of toch wel? Ja zeker, want uiteindelijk mochten we om 14:15 uur naar huis, omdat de laptop van de docent leeg was. Lekker vroeg weekend! Mijn buurmeisje kwam ongeveer even laat als ik op het station, dus zij wachtte op mij, want zij had geen fiets mee. Daarnaast is het ook veel gezelliger om samen naar huis te lopen dan alleen.

Zaterdag

Goedemorgen!

Ik ben al vroeg uit bed, want ik ga met mijn oom, tante, neefjes en opa & oma mee naar de intocht van Sinterklaas. Mijn neefjes geloven er allebei nog in en het is altijd gewoon erg gezellig.

trendinglifestyle-sinterklaas-intocht-gouda-2018

We liepen als eerst naar een plek (ik weet niet precies hoe het daar heet) en daar zagen we de boot al aankomen! We hadden een mooie plek en we konden het goed zien. Daarna liepen wij weer terug naar de plek waar Sinterklaas van de boot af ging en daar kwamen mijn oma en opa ook naartoe.

trendinglifestyle-zaterdag-lunchen-gewoongouds

Tussen de middag gingen we met z’n allen lunchen bij Gewoon Gouds. Super gezellig! Ik had carpaccio met daarbij glutenvrije broodjes. Na het lunchen ging ik met mijn neefje en tante naar Heb Ik Via (een winkel bij ons in de stad) en daarna ging ik met mijn tante mee naar Baby Park. Hier was ik al heel lang niet meer geweest.

Na het avond eten ging ik ook nog even mee naar de Gouwekerk, want mijn oom en neefje gingen schaatsen. Ik ging dit keer niet schaatsen want daar was te weinig tijd voor, omdat ik om 19:00 uur bij een oppasgezin moet zijn.

Om 20:45 brachten mijn buurmeisje en ik de kinderen naar boven, maar hier moest nog in een vriendenboekje geschreven worden, een douchegel van de Rituals moest geshowd worden enz. Uiteindelijk lagen beide kinderen met een beetje tijdrekken om 21:20 in bed. 🙂 Wij gingen om 23:00 uur naar huis en mijn buurmeisje Jaouhara bleef logeren.

Zondag

trendinglifestyle-zondag-action

Vandaag doe ik niet zoveel. Gewoon even een relaxt dagje thuis. Om 15:45 ging ik met mijn ouders naar de action om alvast spullen te kopen voor kerst. Want het is natuurlijk wel leuk als de tafel gezellig gedekt is. 🙂

‘S avonds schrijf ik nog een artikel (dit artikel) en ik ben echt heel erg moe, dus als ik klaar ben ga ik naar bed. Om morgen weer uitgerust en klaar te zijn voor de nieuwe week! Tot volgende week!

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie

  1. Ad
    23 november 2018 / 19:52

    Wat een leuke blog Maud! En idd jammer dat je op maandag school hebt en Oma niet meer kunt helpen ! We missen het echt! Ga zo door!