Mijn doel voor de komende maanden…

Ik maakte aan het eind van 2017 een lijstje met voornemens/doelen voor het jaar 2018, maar ik heb nog een doel die ik nog niet heb bereikt. Dit doel is ‘een gezonde(re) leefstijl krijgen. Ik hoop dit doel aan het eind van het jaar gehaald te hebben. Waarom dit mijn doel is en wat ik er aan ga doen om het te bereiken lees je in deze blog! Lees je mee?

De reden waarom dit mijn doel is

De grootste reden dat dit mijn doel is, is omdat ik gezonde voeding belangrijk vind en omdat ik me dan beter voel. Ik weet er veel van en vind het leuk om er dingen over te lezen, maar daar is het bij gebleven. Ook al probeer ik gezond te eten, toch lukt het niet en dat wil ik graag veranderen.

Daarentegen beweeg ik wel veel. Ik fiets elke dag, Ik wandel elke dag en soms ga ik een rondje skeeleren, penny boarden of hardlopen. Dit vind ik ook erg leuk om te doen.

trendinglifestyle-strawberries-fruit-lekker-gezond

Dit is wat ik wil doen om mijn doel te bereiken

Aangezien ik al veel beweeg wil ik er wel een ritueel van maken. Dus bijvoorbeeld 2 keer in de week hardlopen en als dat goed gaat meerdere keren per week.

Qua eten ga ik letten op wat ik eet. In plaats van snoep, chips of dat soort (ongezonde) dingen neem ik iets gezonds. Ik hou persoonlijk meer van groente dan van fruit, maar in ieder geval dat het iets gezonds is. Daarnaast eet ik niet 1 of 2 keer in de week vlees en dat is goed, want dat is niet elke dag nodig.

Ik ga eerst eens kijken of ik het een maand kan volhouden en dan geef ik een update hoe de eerste maand is gegaan. Op deze manier heb ik een doel om naar te streven, om een doel te halen. Ik heb zo’n gevoel dat het op deze manier makkelijker gaat, omdat ik dan weet dat ik over een maand een update geef.

Let’s do this!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *