Dingen die ik leuk vind aan de Herfst

De herfst komt steeds dichterbij en ik heb er zin in! Ik maakte een keer eerder een lijstje met dingen die ik leuk vind aan de zomer. Nu is de herfst aan de beurt. Ondanks dat het kouder wordt en het meer gaat regenen zijn er toch wat dingen die ik leuk vind aan de herfst.

Eerder donker

Nu we al een tijdje over de helft van het jaar zijn wordt het ook weer eerder donker. Niet dat ik dat specifiek leuk vind, maar hierdoor kun je het ook binnen weer gezellig maken. Leuke lampjes, kaarsjes aan (knusse sfeer) en onze houtkachel kan weer aan!

De kleding collecties in het najaar en de winter

Ik vind de kledingcollecties in het najaar en de winter over het algemeen een stuk leuker dan de zomer collecties. Er is veel meer keuze qua kledingstijlen en daardoor kun je gemakkelijker outfits combineren.

Decoratie in huis

De zomerdecoratie verdwijnt en maakt plaats voor herfstdecoratie! kaarsjes, nieuwe kussentjes op de bank, dekentjes en misschien ben je wel zo creatief om zelf decoratie te maken met bijvoorbeeld kastanjes of bladeren.

trendinglifestyle-herfst-dingen-die-ik-leuk-vind

Het wordt weer kouder

Dit slaat eigenlijk helemaal nergens op, want van mij mogen de temperaturen nog wel wat hoger blijven. Misschien komt het omdat ik in de zomer zin heb in de herfst en winter, maar als het dan zover is dan heb ik het liever andersom. Ik heb nu al weer zin in de feestdagen in december. 😉

Naar het bos

De herfst is het enige seizoen in het jaar dat ik zin heb om naar het bos te gaan, tenzij ik een hond zou hebben. Op een of andere manier inspireert het mij dan om in de herfst door het bos te wandelen.

Feestdagen

De tijd rond Sinterklaas, kerst en oud & nieuw vind ik altijd heel erg gezellig. Sinterklaas is officieel nog in de herfst jarig, dus die mag ook in dit lijstje. 😉

Gelukkig kunnen we nog een paar weken genieten van de zomer, alhoewel de temperaturen al wel wat gaan dalen. Daarover mag absoluut niet geklaagd worden, want de temperaturen van een paar weken terug waren wel lekker, maar soms wel iets te warm.

Wat vindt jij leuk aan de herfst? Laat het me weten in de comments!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *