Week diary | Een weekje vrij & de konijnen voor het eerst weer naar buiten!

Deze week had ik de laatste toets en voor de rest was ik de hele week vrij, super fijn! Ondanks dat het heel erg koud was, was het op sommige dagen super mooi weer en liet ik de konijnen los lopen in de tuin. Verder paste ik op, ging ik skeeleren en deed ik soms ook even helemaal niks, kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-konijnen-vrij

Hoewel iedereen naar school moest, heb ik eigenlijk de hele dag achter de laptop gezeten. Ook uitgeslapen natuurlijk.. Ik schreef wat blogjes vooruit, keek wat vlogs op YouTube en dat was het eigenlijk. ‘S avonds deed ik rietjes in mijn haar en daar sliep ik mee, zodat ik de volgende dag krullen heb.

Dinsdag

trendinglifestyle-konijnen-vrij

Goedemorgen! Ik zette mijn wekker om kwart over 5 ‘s ochtends (of is het ‘s nachts?), want ik moet om half 7 bij mijn tante zijn. Ik help haar een beetje en breng rond 8 uur mijn neefjes weg. De jongste naar onze opa en oma en de oudste breng ik naar school.

trendinglifestyle-konijnen-vrij

Vanmiddag ging ik skeeleren met Romy, het was koud maar wel heerlijk weer en gezellig!

trendinglifestyle-konijnen-vrij

‘S avonds deden we boodschappen en ik kwam dit ijs tegen van Alpro. Het is helaas niet heel goedkoop, maar ik heb hem wel meegenomen om een keer te proberen. (Terwijl ik dit schrijf is die al op en het was heel erg lekker!)

Woensdag

Vandaag heb ik de laatste toets van deze toetsweek! Ik begon om 09:00 en was al snel weer klaar. Om 09:30 mochten we weer naar huis.

trendinglifestyle-konijnen-vrij

In tegenstelling tot gisteren was het vandaag helemaal geen lekker weer.. Dit is de enige foto die ik maakte, op de bakfiets van mijn tante. Ik bracht mijn neefje naar mirakel, maar voor die tijd haalden we nog wat boodschappen. Terwijl hij bij mirakel was bracht ik de boodschappen naar zijn huis en haalde hem daarna weer op.

‘S avonds paste ik op samen met Romy.

Donderdag

trendinglifestyle-konijnen-vrij

De konijnen gingen vandaag voor het eerst sinds een paar jaar naar buiten! Ik kan me niet voorstellen hoe dat voor ze is geweest. Dinsdag probeerde ik het al een beetje, maar dit keer was het al wat langer. Verder speelde ik de Sims 4 op mijn laptop. Mijn favoriete spel sinds 4 jaar, haha.

Vrijdag

trendinglifestyle-konijnen-vrij

Vrij zijn is leuk, maar niet als je vriendinnen wel op school zitten. Ik verveelde me heel erg vandaag. ‘S avonds keek ik de nieuwe aflevering van Riverdale.

Zaterdag

trendinglifestyle-konijnen-vrij

Dit is hoe mijn kat kijkt als hij wilt spelen of bijten. Dit was vandaag niet het geval en hij keek zo schattig! Vanavond logeer ik bij Jaouhara. Vorige week sliepen we in mijn nieuwe kamer en dit weekend in haar nieuwe kamer.

Zondag

trendinglifestyle-konijnen-vrij

Het is koopzondag vandaag en ik ging even met Romy mee naar de stad. We waren iets te vroeg want de winkels gingen pas om 12:00 open. Terwijl toen ik naar de openingstijden keek stond er dat die al geopend was, maar oké. Toen ik weer thuis was mochten de konijnen weer los. Een konijn vindt het nog wel spannend en durft het hok niet uit. Ik ben wel met haar aan het oefenen, want ik denk dat ze het opstapje te hoog vindt. De andere vindt het daarentegen wel heel erg leuk.

Tot volgende week!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *