Week diary | Vakantie, sollicitatie & Pasen!

Van mij mogen de weken wel vaker zoals deze! En dan met name de weekenden. Afgelopen week had ik al een soort van vakantie, paste ik veel op (ook op honden), had ik een sollicitatiegesprek en vierden wij Pasen. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

Overdag verveelde ik mij best wel. Al mijn vriendinnen moeten namelijk gewoon nog naar school deze week. De enige foto die ik maakte vandaag is ’s avonds. Ik moest oppassen en schreef daar de week diary die afgelopen week online is gekomen.

Dinsdag

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantietrendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

Het is vandaag al lekker weer! Ik fiets naar mijn neefje en nichtjes waar mijn oma aan het oppassen is. De oudsten zijn nog op school, dus die halen wij op. Aan het einde van de middag ging ik met mijn neefje varen.

Woensdag

Sorry, geen foto’s vandaag. Ik kan je wel vertellen wat ik vandaag heb gedaan. Vanochtend kreeg ik een mailtje van school. Er stond in dat er voor sommige leerlingen geen stageplek is en voor mij dus ook niet.. Nu moet ik dus meehelpen met zoeken.

Ik ben vandaag wel begonnen met het schrijven van een blog, maar ik had echt totaal even geen motivatie of inspiratie. Het artikel waar ik mee begonnen was vond ik net niet goed genoeg.

Aan het eind van de middag had ik een sollicitatiegesprek. Ik was best wel zenuwachtig, ook al heb ik vaker een sollicitatiegesprek gehad. Ik vond het deze keer alleen niet zo heel goed gaan.

Donderdag

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

Ik was vanochtend al vroeg bij mijn tante en neefjes en we brachten mijn oudste neefje naar school. Hierna paste ik de hele ochtend op mijn jongste neefje.

‘S middags moest ik twee hondjes uitlaten, alleen de sleutel zat in de verkeerde brievenbus. Namelijk bij Jaouhara, haha.

Vrijdag

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

Vanaf vandaag raakte ik heel erg in de war over welke dag het was. Ik schreef snel een blogje, want ik dacht dat het al zaterdag was. Ik schrok al, maar gelukkig was het pas vrijdag. Vanmiddag kwam er een leuk pakketje binnen van Tropilex. Hierover binnenkort meer op de blog. 😉

‘S avonds moest ik oppassen en Jaouhara ging mee, omdat wij deze avond ook gaan logeren.

Zaterdag

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

Vandaag gingen wij even naar Den Haag op bezoek bij onze beste vriendin (Jaouhara was ook mee). Hierna gingen wij door naar de Glutenvrije bakker in Scheveningen en daarna door naar de Mac. Lekker! de milkshake kwam even goed van pas, want wat was het warm! 🙂

‘S avonds paste ik weer op.

Zondag (eerste paasdag)

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantietrendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

Good morning! Deze dag begon met het zoeken van paaseieren. Want, why not? Paaseieren zijn gewoon lekker en om een beetje in de stemming te komen hoort het zoeken er toch echt wel bij, haha. Hierna gingen paasontbijten en daarna at ik dit taartje die ik gisteren uitkoos bij de glutenvrije bakker.

trendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantietrendinglifestyle-pasen-sollicitatie-vakantie

‘S avonds aten we met de familie bij mijn oma. Gezellig!

Dit was de week diary alweer. Hopelijk vond je hem leuk!

Tot volgende week!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *