Week diary | Shoppen in Utrecht & een nieuw huisdier!

Afgelopen week was heel erg leuk. Zo had ik nog een weekje vakantie, ging ik met mijn moeder shoppen in Utrecht en kocht ik een nieuw huisdier! Wie mij op Instagram volgt weet al wat voor dier ik heb gekocht. Zo niet, lees dan snel verder om daar achter te komen. 😉

Maandag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Maandag maakte ik foto’s voor een nieuwe moestuin update. Wat groeit alles opeens weer snel! Ik denk dat de muntplant al bijna drie keer zo groot is dan toen ik hem kocht.

Ik deed vandaag eigenlijk niet zo veel. Het is nog vakantie, maar al mijn vriendinnen zijn er niet.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdiertrendinglifestyle-diary-shoppen-huisdiertrendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Good morning! Mijn moeder en ik zijn al vroeg op stap. Wij gingen een ochtendje shoppen in Utrecht! We lunchten ook gelijk hier en liepen daarna weer richting het Station. ‘S middags ging ik naar mijn oma en opa.

Woensdag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Vandaag kwam mijn neefje bij ons spelen. We hebben buiten een hut gemaakt met bamboe. Deze had ik gezaagd op de plek waar ik vroeger altijd hutten bouwde. Dat was zogenaamd een ‘geheime’ hut, maar iedereen wist er van. Alle buurtkinderen hadden daar namelijk een hut, haha. Tijdens het zagen van de bamboe heb ik wel in mijn duim gezaagd… En natuurlijk zou ik geen bamboe zagen als dat niet mag. Dit mocht gewoon, want het is op een plek waar niemand meer komt omdat er ooit een keer heel veel bamboe is weggehaald en nu is er dus veel meer bijgegroeid. Het was wel een gezellige ochtend/middag!

Donderdag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Mijn moeder en ik haalden even wat boodschappen en gingen ook even langs de dierenwinkel voor de konijnen. Ik keek ondertussen even bij de knaagdieren en toen zag ik dit. Kijk nou hoe schattig! Hoewel het loopradje veel te klein is, passen ze er toch samen in. Het is dat ik er geen een mocht kopen, maar anders had ik er zeker eentje meegenomen, haha.

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdiertrendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Het was ondertussen al weer lunchtijd, dus maakte ik een ei tosti. Super lekker!

De rest van de middag speelde ik de Sims 4 op mijn laptop en begon ik met het schrijven van een blog artikel. Dit artikel was alleen niet helemaal geworden zoals ik wilde en dan kies ik liever voor kwaliteit dan kwantiteit. 😉

Vrijdag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdiertrendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Nu ik zeker weet dat ik geen hond mag, heb ik het met een beetje zeuren voor elkaar gekregen om een nieuwe hamster te kopen! Ik moest alleen wel eerst mijn kamer helemaal opruimen, want anders mocht het niet. Ik appte deze ochtend met Romy en zij had ook gevraagd of zij een hamster mocht. Van haar ouders mocht het al gelijk, dus fietsten we zaterdag heel Gouda door naar drie verschillende dierenwinkels.

Romy koopt mijn oude kooi over en ik kocht een nieuwe. Bij de grootste dierenwinkel kochten we alle spullen. Hier hadden ze namelijk nog geen hamstertjes. Daarna fietsten we naar de stad voor nog een paar spulletjes. Ik vraag me nog steeds af hoe we dit hebben gedaan, want de kooi paste amper in mijn fietskrat, het waaide heel hard, het regende en ik moest met een hand fietsen. Nu hebben we al twee dierenwinkels gehad.

Nu gingen we allebei even naar huis om onze spullen thuis te brengen en om te eten. Om 14:30 uur gingen we weer verder. Naar een andere dierenwinkel waar ik gisteren was met mijn moeder. Ik wist namelijk dat hier wel hamstertjes waren. We kochten er allebei eentje uit het zelfde nestje. Het zijn twee meisjes en die van mij heet Lotus en die van Romy heet Livi. Super schattig! Alhoewel, mijn hamster heette eerst Aagje, maar ik twijfelde een beetje over deze naam. Uiteindelijk werd het Lotus.

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Gisteren kon ik bijna geen foto’s maken van Lotus, omdat ze nog even moest wennen aan de nieuwe omgeving en de kooi, dus was ze al snel in het huisje gegaan. Nu was ze er even uit, dus pakte ik de kans om een wat duidelijkere foto te maken.

Zondag

trendinglifestyle-diary-shoppen-huisdier

Vandaag is mijn moeder jarig! Ze vierde het niet, maar we gingen ‘s middags wel even een stukje fietsen en lunchen in Reeuwijk.

Dat was de week alweer. Wat is het leukste wat jij afgelopen week gedaan hebt? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *