Week diary | De laatste week school voor de voorjaarsvakantie

De enige blog die ik vorige week plaatste was de week diary. Het was gewoon heel erg druk op school en ook na school had ik er geen tijd voor. Elke middag/avond was wel ingepland en daarna was ik heel erg moe. Ik maakte wel genoeg foto’s voor een diary, dus hopelijk maakt dat het goed. Kijk je mee? πŸ˜‰

Maandag

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Ik moest laatst bloedprikken en daarvan kreeg ik vandaag de uitslag. Dit moet ik elk jaar en een week later moet ik naar het ziekenhuis voor controle. Ik was niet heel laat klaar op school dus hoefde ik mij niet afwezig te melden op school.

Dinsdag

Een leuke, drukke dag vandaag! Een van mijn vriendinnen op school is vandaag jarig en we hebben voor haar een verrassingsfeestje georganiseerd. Dit hebben we lang als verrassing kunnen houden maar we hebben het per ongeluk verklapt op de dag zelf en we hadden het niet eens door, oeps… Eerst moesten we wel gewoon naar school.

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaartrendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

We begonnen heel vroeg en met het feestje erbij was ik pas om 20:00 uur ‘s avonds thuis. We gingen naar de bios! De film was pas om 16:30 dus we hadden nog een paar uur voor andere dingen. We gingen van tevoren wat halen bij de McDonald’s. En we hadden nog iets gepland voordat we bij PathΓ© naar binnen gingen.

Woensdag

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Een lange dag vandaag op school en ‘s avonds deed ik een proeflesje badminton! Ik mag nog een proefjes doen na de vakantie en dan kan ik beslissen of ik er op wil. Het duurde 2 uur maar de tijd ging echt heel snel! Op de terugweg maakte ik deze foto (poging om een foto te maken van de maan, want die was heel groot).

Donderdag

Ik kan vandaag gelukkig uitslapen, want ik ben echt heel erg moe van de afgelopen dagen.

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Ik houd echt helemaal niet van smoothies, maar deze combinatie is wel lekker. Mango met banaan en diepvries blauwe bessen.

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Vanavond pas ik op mijn neefje en maak ik alvast mijn huiswerk af voor na de vakantie. Dan hoef ik dat niet meer te doen. πŸ˜‰

Vrijdag

Het gebeurt op vrijdag regelmatig dat het rooster veranderd zonder dat onze docent dat weet, dus waren we weer voor niks om 08:30 op school. Gelukkig kregen we alvast les van de man die we na het eerste uur zouden krijgen, dus konden we ook wat eerder weg. Heerlijk, vakantie!

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Romy en ik hielpen met ‘klussen’ in het nieuwe huis van haar zus. ‘S avonds was ik echt heel erg moe dus ik ging vroeg slapen.

Zaterdag

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Het is deze week al de hele week mooi weer, dus besloot ik om maar alvast inkopen te doen om een moestuintje te maken! Ik ben er ook al mee begonnen (wel binnen in een kasje). Misschien een beetje vroeg, maar tegen de tijd dat het verpot kan worden is het al (eind) maart.

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Zondag

trendinglifestyle-bijna-vakantie-voorjaar

Goedemorgen! Ik zit lekker buiten in het zonnetje en drink voordat ik weg ga een smoothie. Jaouhara passen vandaag, morgen en dinsdag op Doortje en moeten haar uitlaten. Het is heerlijk wandelweer en Doortje vond het ook heel erg leuk. Mijn broek zat uiteindelijk wel helemaal onder de modder, maar dat vind ik niet zo erg zolang het lekker weer is en het leuk is met Doortje. πŸ˜‰

Nu ga ik lekker genieten van de vakantie en vooral uitslapen. Er komen nu wel weer gewoon blogs online. Fijne week!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *