Week diary | Laatste weekje les!

De laatste (les) week op school zit er op en ik ga bijna stage lopen! Officieel moet ik nog een weekje door toetsweek, maar wij hebben de toetsen al gedaan. Nu heb ik dus al een beetje vakantie, maar ik moet waarschijnlijk aankomende week (dus de week wanneer dit artikel online komt) nog even naar school om onze stage match te weten te krijgen. 😉 Ik keek enorm uit naar de vakantie, dus ik laat je zien hoe afgelopen week was. Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantietrendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Gelukkig, lekker vroeg uit. Nu nog maar 4 daagjes en dan vakantie! Het is prachtig weer, dus ik maakte een tosti en at deze buiten in de tuin op.

Ik ben alleen thuis want iedereen is nog op school of werk, dus stofzuigde ik nog even het huis, zodat mijn moeder dat straks niet hoeft te doen. Verder deed ik deze middag lekker helemaal niets.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Ook vandaag ben ik lekker vroeg uit. De andere helft van mijn klas heeft vandaag de praktijktoets die ik vorige week had. Ik ging met Romy naar de stad en ik ging ook even langs de dierenwinkel. Ik heb blikjes nodig met mousse voor de katten, maar dat is moeilijk te vinden met zoveel blikjes, haha. Uiteindelijk stond het er in hele kleine lettertjes op.

Woensdag

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Deze wekker kocht ik gisteren bij de Blokker. Ik wil eigenlijk een retro ‘Kikkerland’ wekker, maar deze waren niet meer te koop bij de winkel waar ik eerst heen was gegaan. Nu werd het dus deze en dat vind ik ook wel prima. Ik slaap nu namelijk met mijn telefoon uit, dus de wekker werkt dan ook niet op mijn telefoon. Ik schreef hier ook een blog over. 😉

Vandaag begin ik wat later op school en heb ik een rekentoets. Na de rekentoets had ik nog genoeg tijd over om een blog te schrijven.

Donderdag

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Nog even en dan is het weekend! Ik maakte deze foto voordat ik naar bed ging, want wat ligt deze kat er toch altijd grappig bij. Vandaag op presenteerde ik met twee klasgenoten/vriendinnen ons spel (voor een toets) die we hebben bedacht voor ouderen. De rest van de klas speelden dit spel en het was volleybal. We stonden versteld over hoe fanatiek er werd meegedaan!

Vrijdag

Het was zo druk vandaag dat ik helemaal ben vergeten foto’s te maken. Ik maak sowieso te weinig foto’s, dus ik denk dat ik elke dag gewoon een stukje ga schrijven zodat ik aan het eind van de week genoeg tekst en foto’s heb. En het scheelt mij dan ook weer 2 uur op de maandagavond. 😉

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Het was prima weer vandaag en de zon liet zich ook af en toe zien. Hoewel het in sommige plaatsen sneeuwde was dat hier gelukkig niet het geval. Het was wel koud, maar dat is niet zo erg. Ik wandelde samen met Jaouhara met Doortje. ‘S avonds spraken we af met de vriendinnen uit de buurt.

Zondag

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantietrendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Ik ging samen met mijn opa en oma naar het Boijmans van Beuningen museum! Ik was er zelf nog nooit geweest en dit was (denk ik) de laatste keer dat je dit kon bezichtigen. Nu gaat het namelijk dicht voor 7 jaar. Het is een leuk museum en er is ook een spiegelkamer (onderste foto). Super gaaf, want zo zie je jezelf wel duizend keer, haha.

In de middag wandelden Jaouhara en ik met twee nieuwe oppas hondjes!

trendinglifestyle-diary-laatste-weekje-les-vakantie

Dit zijn de hondjes van een nieuw oppasgezin. Het trappenhuis in het gebouw waar zij wonen is echt super gaaf. Dat hele gebouw in zijn geheel sowieso al. 😉

Dit was mijn week dan alweer. Ik hoop dat ik volgende week veel meer foto’s heb om te laten zien. Tot volgende week!

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *