Week diary | Vroege ‘pakjesavond’ en naar het ziekenhuis

Tijd voor een nieuwe diary! Afgelopen week ging ik weer naar school, vierden we zaterdag alvast pakjesavond en gingen we op ziekenbezoek in het ziekenhuis. Er gebeurde ook nog iets wat alles behalve leuk is… Kijk je mee naar een nieuwe week?

Maandag

trendinglifestyle-laatste-week-november

Het weekend is afgelopen, dus is het weer tijd om een nieuwe week te starten. Ik had de opdracht van het laatste vak van die dag al af, dus mocht ik naar huis. Ik zette mijn tas binnen, at even wat en ging daarna door naar mijn oma en opa, waar ook mijn neefjes waren. Maandagavond gebruik ik altijd om de diary’s te schrijven. Dit doe ik nu dus ook. Als ik daarmee klaar ben is het tijd voor mijn twee favoriete programma’s, namelijk ‘Helemaal het einde’ en ‘Wereldreis op wielen’.

Dinsdag

trendinglifestyle-laatste-week-november

Ik was vandaag voor het eerst op de een na hoogste verdieping op school, wat een uitzicht! Ook vandaag was ik al vroeg klaar en eigenlijk zou ik naar mijn oma gaan, maar ik had mijn kast opgeruimd (er bleef niet veel meer over) dus ging ik wat nieuwe kleding kopen. Daarna moest ik nog even langs de dierenwinkel voor nieuwe bodembedekking voor de kooi van Bonnie.

‘S avonds voordat ik naar bed ging, wilde ik Bonnie eten geven. Normaal wordt hij wakker en komt naar mij toe. Maar dit keer bleef hij liggen en reageerde hij nergens op. Wel ademde hij nog, maar heel zwaar. Er is een kans dat hij in winterslaap is, dus morgen kijken we verder. De kooi staat nu beneden.

Woensdag

Ik kwam vanochtend beneden, en Bonnie ademde niet meer. Helaas is hij gisteravond of vannacht dood gegaan 🙁 Ik was wel verdrietig, want hoe klein iets ook is, je bouwt een band op met je huisdier. Ik ging wel gewoon naar school, maar ik voelde me wel nog steeds verdrietig.

trendinglifestyle-bonnie-hamster

Nog een redelijk recente foto, van een aantal weken geleden

trendinglifestyle-laatste-week-november

Op school hadden we tussendoor een pauze van een uur… Het regende ook nog eens toen ik uit school kwam en het was vandaag echt heel koud.

Donderdag

trendinglifestyle-laatste-week-november

Deze kraskalender vond ik vanochtend in mijn schoen! Bah, vandaag zit ik tot 17:00 op school… Ik begon wel later gelukkig.

Uiteindelijk mocht iedereen weg om 15:45 uur, maar ik had nog een gesprek met mijn slb’er. Dit duurde niet heel lang, dus mocht ook ik om 16:00 uur naar huis.

Vrijdag

trendinglifestyle-laatste-week-november

Vandaag moest ik tot 17:30 uur naar school. Het was een lange dag en ik kon niet wachten tot het weekend was. ‘S avonds na het eten ging ik met mijn moeder naar het ziekenhuis. Mijn opa is namelijk geopereerd en wij gingen even op bezoek.

Zaterdag

Goedemorgen! Vandaag staat er iets leuks op de planning. Vanmiddag gaan wij alvast pakjesavond vieren met de familie van mijn vaders kant. Maar eerst gaan we nog even langs de Kwantum, om nog wat te halen voor kerst.

trendinglifestyle-laatste-week-november

Mijn oma koopt altijd voor iedereen een paar cadeautjes. dit is een deel, want aan de andere kant zaten allemaal enthousiaste kinderen, haha! ‘S avonds bleef iedereen ook gezellig eten bij mijn oma.

Zondag

trendinglifestyle-laatste-week-november

trendinglifestyle-laatste-week-november

Aan het begin van de middag was ik met Romy (een van mijn beste vriendinnen). Vandaag moesten Jaouhara en ik Doortje uitlaten en daarna eten geven. Doortje vond het erg leuk en wij ook! Verder heb ik vandaag niet meer iets gedaan. Ik keek alleen nog een aflevering van Riverdale. Ik was ‘s avonds wel een beetje moe, dus ik ging niet heel laat naar bed en morgen moet ik ook weer naar school.

Tot volgende week!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *