Week diary | Pakjesavond & de kerstboom optuigen!

Afgelopen week was erg leuk. Woensdag was het pakjesavond en in het weekend versierde ik de kerstboom. Wat ik deze week nog meer deed lees je in deze diary. Kijk je mee?

Maandag

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

Vandaag had ik gelukkig geen hele lange dag op school. Ik was om 15:15 uur klaar en ging toen naar huis. Ik maakte alleen ’s avonds foto’s want toen ging ik kruidnoten bakken. Ze waren wat aan de grote kant, maar erg lekker!

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

De week begon al goed, want ik had voor het eerst weer energie! Ik werd wakker zonder heel veel moeite te hebben om uit bed te komen en ’s avonds besloot ik te gaan sporten. Jaouhara deed ook mee en we begonnen met cardio en daarna gingen we nog een rondje hardlopen. Dit keer droeg ik mijn oude hardloopschoenen, ze zijn heel fel roze en met die sokken erbij is het geen goede combi, maar het was toch al donker. 😉

Woensdag

Goedemorgen! Vandaag is de leukste dag van de week, zowel op school als vanavond 🙂

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

Vandaag op school hadden we praktijkles en dit keer gingen we bloeddruk meten. Erg leuk, maar wel lastig.

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

Helaas hadden we ook een saai vak, namelijk Nederlands. Het is niet moeilijk, maar deze les duurt 2 uur lang…

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

We zouden uitval krijgen voor het laatste uur, omdat de docent niet wist dat ze les moest geven dus ze was niet op school. Uiteindelijk kregen we last minute te horen dat iemand wilde invallen, maar gelukkig mochten we naar huis. ‘S avonds vierden we met de familie pakjesavond bij mijn oma en opa.

Thuis lag er ook nog een cadeautje in de brievenbus

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

Dit kreeg ik van het baasje van Doortje! Er zat een heel grappig gedichtje bij, elke keer als we met Doortje wandelen maken we wel iets mee, haha.

Donderdag

Vandaag ben ik een dagje vrij! Vanochtend ging ik met mijn oom en neefje mee naar het consultatiebureau en ’s middags kocht ik iets heel erg leuks in de stad…

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

… Een Nintendo Switch!

Vrijdag

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

Vandaag was het een lange dag op school. Toen ik thuis kwam deed ik eigenlijk vrij weinig. Jaouhara kwam ook en we deden een spel op de Nintendo Switch.

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst

Vanochtend gingen we naar de Sligro om wat dingetjes te halen voor kerst. ‘S middags ging ik zelf nog even naar de stad, omdat we niet zo veel gouden kerstballen meer hebben. Daarna versierde ik de kerstboom. Dit jaar kozen we voor rood met goud, echte kerstkleuren dus!

Zondag

trendinglifestyle-diary-sinterklaas-kerst Vannacht logeerde ik bij Jaouhara. Deze hele maand is het op de zondagen koopzondag. Jaouhara en ik gingen even naar de stad en kochten van onze H&M bonnen kleding. Verder deed ik nog een spel op de Nintendo Switch.

Dit was mijn week alweer. Op naar de nieuwe week!

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *