Week diary | Oppassen, kaarsjesavond & tot heel laat naar school

Nog eventjes en dan is het kerstvakantie! Nu ik dit typ moet ik nog een paar dagen naar school. De tijd gaat echt heel erg snel en voor mijn gevoel is het nog niet eens zo lang geleden sinds de herfstvakantie. Aan de andere kant begin ik wel te merken dat ik toe ben aan vakantie. Zeker in deze periode. Maar voor dat het zover is blikken we nog even terug naar afgelopen week 😉

Maandag

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

Ik maakte vandaag geen foto’s, maar ’s avonds ging ik naar de bibliotheek om te leren voor een toets voor volgende week maandag. Ik bleef hier tot 20:15 en daarna ging ik weer naar huis.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

Vandaag begin ik om 08:30. Hier was het 07:20 en het was nog donker toen ik naar het station fietste. Ik was nog heel erg moe, haha.

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

Gelukkig hoef ik niet tot heel laat naar school. Ik was om 12:45 al klaar en ging naar huis. Helaas regende het vandaag, maar toen later de zon door kwam, zag ik deze mooie regenboog! ‘S avonds moest ik oppassen.

Woensdag

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

De leukste schooldag deze week, al zeg ik het zelf. Vandaag had ik weer praktijkles. Hiermee gingen we verder met de les van vorige week, bloeddruk meten. De laatste les viel uit vandaag, dus in plaats van 17:30 was ik al om 15:15 uit! Hierdoor kon ik mee naar de zwemles van mijn neefje.

Donderdag

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

Dit is de enige foto die ik maakte vandaag. Mijn laatste les duurde tot 17:30, en om 19:00 was er een informatieavond. Ik ging dus ook niet naar huis, want dat had niet zo veel zin. Na de les ging ik naar de McDonald’s met een paar meiden uit de klas, heel gezellig!

Vrijdag

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

Yes, eindelijk weekend! Bij ons in de stad was het vanavond kaarsjesavond. Dit is altijd erg sfeervol en ik ging hier heen met twee vriendinnen Luna & Fieke.

Zaterdag

Goedemorgen! Ik heb niet heel veel plannen voor vandaag.

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavondtrendinglifestyle-diary-kaarsjesavondWel gingen Romy en ik vanmiddag naar de stad. We moesten oppassen bij een feest (kinderen entertainen) boven De Zalm in Gouda. Het zag er erg gezellig uit, maar de kinderen waren al snel klaar met kleuren en knutselen en hadden geen zin meer. Wij mochten na ruim een uur weer naar huis.

Zondag

Vanochtend was het wel erg leuk wakker worden. Ik wist dat het zou gaan sneeuwen, maar toch is dat elke keer opnieuw weer een leuk moment, haha. Helaas was dit van korte duur, want het was ook al snel weer weg.

trendinglifestyle-diary-kaarsjesavond

Ik was aan het ‘snappen’ met Luna over wanneer het zou gaan sneeuwen, en op dat moment sneeuwde het volgens Siri. Ik keek door het raam en het klopte! Heel erg leuk!

Verder was dit gewoon een typische zondag waarop je van alles doet. Iets wat minder leuk is was mijn kamer opruimen, maar wel voor iets leuks, namelijk een room make-over!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *