Week diary | Het gaat even niet zo goed..

Soms heb je van die weken waarvan je denkt: ”ik ben blij als het weer weekend is”. Zo een week was het afgelopen week. Sommige dagen waren hartstikke leuk, maar ik kreeg ook iets minder leuks te horen. Kijk je mee naar afgelopen week?

Maandag

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

Goedemorgen! Vandaag begon ik de dag met een schaaltje yoghurt met frambozen, havermout, chiazaad en een beetje honing. Lekkere combinatie 😉

Ik was vandaag om 13:15 op school en ik was om 16:30 klaar. Een kort dagje dus. Wel had ik een beetje buikpijn vanmiddag, die ‘s avonds weer terug kwam. Ik ging daarom al vroeg naar bed, waardoor ik niet eens mijn favoriete tv programma’s heb gekeken..

Dinsdag

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

Ik heb geen buikpijn meer, maar ik werd wel wakker met hoofdpijn en ik was heel erg moe. Opzich niet zo erg, want het was toch koud. Er was zelfs kans op sneeuw!

Rond het einde van de ochtend ging ik even naar de huisarts om bloed te prikken (om te kijken of ik ijzertekort heb). Het voelt al een paar maanden niet goed. Ik doe wel alles, maar wel met het gevoel dat er iets niet goed is. Last van duizeligheid, kortademigheid, vlekken voor de ogen, hoofdpijn en heel erg moe. Het prikken ging allemaal zo snel dat ik daarna al gelijk weer naar huis kon.

Woensdag

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

Vandaag ben ik weer naar school gegaan. Het was namelijk geen hele lange dag, dus dat ging prima. Vandaag hadden we ook een praktijkles, die ik niet wilde missen 😉

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

‘S avonds was ik met Jaouhara mijn buurmeisje en we deden dit spel.

Donderdag

Vanochtend belde de kinderarts (ik ben nog geen 18 en ik moet hier jaarlijks heen voor controle) om te zeggen dat ik bloedarmoede heb, en dat ik hiervoor ijzerpreparaten krijg (ferrofumaraat) Ik ben vandaag weer niet naar school gegaan, want ik werd opeens heel erg misselijk.

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

Na de hele dag half zittend op de bank heb gelegen, ging het in de loop van de dag weer wat beter. ‘S avonds ging ik met mijn vader en mijn broer naar de winkel van mijn oom en tante, want zij hadden een ‘klantenverwenavond’ Alles was in december sfeer en het zag er heel leuk uit allemaal.

Vrijdag

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

Gisteren wilde ik nog niet beginnen met de ‘ijzerpilletjes’ maar vandaag moest ik wel. Het leek wel toen ik er een innam dat ik me al gelijk een stuk beter voelde. Ook ben ik weer naar school gegaan vandaag. Ik was om 15:15 uur klaar en had ik eindelijk weekend.

Zaterdag

trendinglifestyle-weekdiary-het-gaat-even-niet-zo-goed

Vandaag moesten Jaouhara en ik op Doortje onze oppashond passen. We gingen tussen de middag wandelen, maar al snel voelde ik dat ik weer in een dip kwam. Ik was weer heel erg moe en een klein beetje duizelig, dus gingen we weer naar huis.

Thuis keek ik een kerstfilm en daarna voelde ik me alweer beter, dus haalde we Doortje weer op en gingen we nog een stukje wandelen en dit keer was ook Romy mee. Dit vond Doortje wel erg gezellig! ‘S avonds speelden we Monopoly™ bij mij thuis

Zondag

Vandaag deed ik eigenlijk vrij weinig. Tussen 14:00 uur en 16:00 uur was ik alweer moe, dus ben ik aan het eind van de middag even buiten geweest, en dit heeft wel even goed gedaan. Ook al was het super koud. ‘S avonds probeerde ik aan een project te werken voor school, maar ik snap er echt helemaal niets van (niemand uit mijn klas eigenlijk).

En dan zit deze week er al weer op! Het was een beetje een saaie week, maar wel relaxt daarentegen. Tot volgende week!

 

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *