Week Diary | Het is herfstvakantie!

Nieuwe poging om een artikel te schrijven, want vorige keer dat ik een blog probeerde in te plannen was opeens dit hele artikel weg. Vandaar dat er dinsdag en donderdag geen artikel online stond omdat ik dit artikel meerdere keren overnieuw moest typen.

Afgelopen week was het herfstvakantie! Heel erg fijn, maar de helft van de week was ik heel erg verkouden. Ik heb gelukkig nog wel wat leuke dingen kunnen doen, dus lees gezellig mee!

trendinglifestyle-oppassen-ballorig

Op maandag ben ik normaal altijd vrij en dit keer natuurlijk ook. Ik help mijn oma ook op maandag met oppassen op mijn neefjes. Dit keer waren ze er allebei de hele dag, dus we gingen ‘s middags voor een paar uurtjes naar Ballorig. Heel erg gezellig! Ik ging vandaag ook bij mijn oma eten en mijn neefjes ook.

Dinsdag

trendinglifestyle-flyingtiger-euro

Goedemorgen! Ik stond vanochtend al vroeg in de rij bij de Flying Tiger (nou ja, vroeg. Het was 10:45). Vandaag was het namelijk 1 euro dag bij de Flying Tiger, want de winkel bestaat 10 jaar in Nederland. Wil je zien wat ik heb geshopt? Klik dan hier. Het was best een lange rij en we hebben een uur buiten gewacht! De rij liep zelfs binnen door tot aan de kassa, dus het duurde bij elkaar denk ik twee uur, haha.

Woensdag

trendinglifestyle-flyingtiger

‘S middags ging ik even wat wegbrengen bij mijn tante en ik speelde nog even met mijn neefjes. Om 16:00 moest ik even naar de tandarts. Ik voelde al een beetje een verkoudheid opkomen. Ik kreeg een beetje keelpijn, maar ik mocht een uur niks eten en drinken nadat ik klaar was bij de tandarts. Na een uur mocht ik gelukkig weer eten en drinken en we gingen gelijk avondeten. Mijn lievelingseten, maar dit keer was die niet zo lekker, want ik proefde bijna niks. πŸ™

Donderdag

Wat een lange nacht was afgelopen nacht! Ik kon maar niet slapen omdat ik het gevoel had of er iets in mijn keel zat. Ik was al om 04:15 wakker!

trendinglifestyle-verkouden-herfstvakantie

Vandaag werd het dus een dagje rustig aan doen en veel thee met honing drinken. Hopelijk kan ik vanavond wel gewoon slapen.

Vrijdag

Ook vannacht was geen pretje. Het gevoel in mijn keel was sinds gisteravond gelukkig wel weg, maar dit keer had ik last van een verstopte neus… Ik heb wel een halfuurtje langer kunnen slapen, want dit keer was ik om 04:45 wakker. Ook niet heel laat, dus ik was nog heel erg moe.

trendinglifestyle-gevulde-speculaas

Aan het eind van de ochtend maakte ik een gevulde speculaas (glutenvrij). Hij was erg lekker en binnenkort deel ik hiervan het recept. πŸ˜‰ Omdat ik heel erg moe was heb ik de rest van de dag alleen maar op de bank gelegen. ‘S avonds moest ik oppassen tot 21:30.

Zaterdag

trendinglifestyle-regenboog

Hebben jullie deze regenboog vanmiddag ook gezien?

Eindelijk heb ik weer normaal kunnen slapen. Wel nog met keelpijn en een verstopte neus, maar er komt verbetering. πŸ˜‰ Vanavond komen 2 buurmeisjes (vriendinnen) en we hebben de hele avond de Sims gespeeld. Mijn broer had 2 vrienden uitgenodigd en zij gingen rond 23:45 met zijn drieΓ«n weg om uit te gaan. Mijn vriendinnen bleven uiteindelijk slapen en het was erg gezellig.

Zondag

trendinglifestyle-logeren-bed-straat

Goedemorgen! Wij liepen vanochtend met een bed over straat! Dat zie je niet vaak (of nooit). πŸ˜‰ Het logeren was heel erg leuk, maar helaas kwam er een einde aan, want ik moet vanmiddag oppassen bij een nieuw oppasgezin. Heel erg leuk! Dit was van 13:00 tot 15:00, alleen even spelen met de kinderen zodat ze er aan konden wennen.

Ondanks dat ik verkouden werd, was dit toch nog een hele leuke week. Tot de volgende diary!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *