Week diary | Drukke week op school

Mijn allereerste diary! Nou ja, niet echt de eerste, want ik heb ook een keer een diary gemaakt van de vakantie in Italië. Maar dit is wel de eerste diary van een normale (lees school) week. Ik was een dagje vrij van school en verder was het een drukke week op school. Ik was blij dat het weekend was. 😉 Kijk je mee naar de afgelopen week?

Maandag

Goedemorgen! Voor mij is het nog lekker even weekend. Ik ben namelijk een dagje vrij vandaag!

trendinglifestyle-grachten-van-gouda

Op maandag ga ik meestal naar mijn oma en opa. Zij passen op maandag en dinsdag op mijn neefjes. Mijn oudste neefje zit overdag op school, maar ik help dan met oppassen op mijn jongste neefje. Hier gingen we even een stukje wandelen voor dat we mijn oudste neefje gingen ophalen. We liepen een rondje door de stad van Gouda. Ook hier hebben wij grachten. Het lijkt net Amsterdam!

Ik was pas aan het eind van de middag thuis en maakte verder geen foto’s meer. ‘S avonds heb ik namelijk ook niet veel meer gedaan.

Dinsdag

Het weekend is nu toch echt voorbij en het is weer tijd om naar school te gaan… Ik moest om 08:30 beginnen en nam vroeg de trein. Ik zit in Rotterdam op school en ik wachtte op meiden uit mijn klas op het station.

trendinglifestyle-school-praktijkles

Ik vind het niet heel erg om vroeg te beginnen op dinsdag. Het eerste uur hebben wij namelijk verpleegkunde praktijkles! Wat je hierboven op de foto ziet is een bed trouwens. Ik was de zorgvrager (met deze oefening) en moest in het bed. 😀

Na deze les moesten we naar een speciale ruimte voor de Hepatitis B vaccinatie.

trendinglifestyle-school-trein-naar-huis

Het enige nadeel aan dinsdag is dat ik vroeg begin en laat uit ben. Ik was blij toen ik om 17:20 in de trein zat!

Woensdag

trendinglifestyle-rotterdam-uitzicht

Ook vandaag was ik al vroeg op school. Onlangs dat de ramen op school ontzettend vies zijn vind ik het wel een mooi uitzicht. Oké misschien dat dak niet, maar de lucht is echt prachtig!

trendinglifestyle-meeuw-freddie

Tijdens de les kwam de meeuw ook weer even op bezoek. Ik was vandaag gelukkig vroeg uit, maar tijdens de laatste les ging opeens het brandalarm en kregen we te horen wat we moesten doen via hetzelfde ding als het alarm. We zaten op de 4e verdieping (eigenlijk zijn dat 5 verdiepingen omdat de kantine op de eerste verdieping zit) we moesten dus heel veel trappen naar beneden. Gelukkig was het maar een oefening maar het duurde heel erg lang.

trendinglifestyle-fiets-gouda

Ik kwam rond 14:15 weer aan in Gouda. Hier reed ik gelijk door naar mijn oom en tante, want ik ging mijn neefje wegbrengen naar musicalles. Dit duurt van 15:00 tot 16:00 en ik bracht hem ook weer thuis.

Donderdag

trendinglifestyle-blog-thee

Goedemorgen! Vandaag begin ik pas om 12:45 dus ik had nog wel even de tijd om rustig op te starten. Ik gebruikte de tijd om te bloggen. Helaas was ik vandaag wel laat met een pauze tussendoor van 15 minuten uit maar gelukkig mochten we een kwartier eerder weg. Dat maakte het wel weer goed.

trendinglifestyle-oppassen-kinderboekenweek

‘S avonds ging ik samen met mijn beste vriendin een avondje oppassen. De kinderen hebben heel veel Donald Duck pockets ingeslagen tijdens de Kinderboekenweek. Dit is nog niet eens alles! We moesten oppassen tot ongeveer 21:30, maar dit liep iets uit.

Vrijdag

Ook vandaag begon ik laat op school.

trendinglifestyle-school-burgerschap

De eerste les was Burgerschap. Dit is altijd heel erg saai, want we doen bijna niets. Die man praat bijna alleen maar. Na deze les had ik er geen zin meer in. Gelukkig was het bijna weekend. Na burgerschap hadden we project. Gelukkig mochten we om 14:00 naar huis. Een kwartier eerder weg uit de les en de laatste les ging ook niet door i.v.m. gesprekken. Super fijn!

Zaterdag

trendinglifestyle-gouda-stad

Heerlijk, weekend! ‘S ochtends ging ik met mijn moeder naar de stad voor wat boodschappen. Ook kochten we deze nootjes op de markt, lekker!

trendinglifestyle-gouda-bibliotheek

trendinglifestyle-thesting-kleding-gouda

Het was heerlijk weer dus ik ging samen met een oud klasgenootje naar de stad. Maar eerst gingen we gezellig wat drinken bij onze bibliotheek op het terrasje. Eenmaal in de stad gingen we naar de nieuwe Sting. Deze is super groot en heel erg mooi geworden. Mocht je een keer naar Gouda komen (tenzij je hier al woont)… 😉

‘S avonds ging ik naar de verjaardag van mijn nichtje. Zij is 8 geworden. Ik maakte geen foto’s meer, maar toen ik weer thuis was ging ik logeren bij mijn buurmeisje.

Zondag

Vandaag stond er niks op de planning. Dus ik kon lekker uitslapen

trendinglifestyle-skeeleren-zondag

Het was nog steeds heerlijk weer. Dus ging ik een rondje skeeleren met de zus van mijn beste vriendin. Als je goed kijkt op de foto (onderaan) zie je een hoofd. Er gingen namelijk zelfs kinderen zwemmen in de sloot. En dat in oktober!

Dit was me het weekje wel weer. Het ging enorm snel. Wat zijn jouw plannen voor de nieuwe week? Laat het me weten in de comments. Tot de volgende week diary!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *