Week diary | Bananenbrood bakken, bloedprikken & de vakantie boeken!

Het was weer een lekker rustig weekje. Alles ging zo z’n gangetje en alles wat ik moest doen heb ik af gekregen. Het leukste was toch echt wel dat we de vakantie hebben geboekt voor de zomer! Hierover lees je meer in deze diary. Verder moest ik bloedprikken en bakte ik een bananenbrood. Oh, en mijn kleding die ik heb besteld kwam binnen! Kijk je mee naar afgelopen week!

Maandag

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Ik had echt totaal geen zin in vandaag, maar gelukkig was ik vroeg uit. Ik ging naar huis en daar begon ik met het schrijven van de vorige week diary. Ook bestelde ik kleding in de sale van America Today. ‘S avonds keek ik Wereldreis op wielen terug van vorige week.

Dinsdag

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Goedemorgen! Ik heb echt moeite met mijn ogen open te houden deze ochtend. Ik viel nog net niet in slaap nadat de wekker ging. Ik ben wel wat aan de late kant dus ik moet opschieten. Ik maakte even een snel ontbijtje met twee rijstenwafels met bietenhummus, een kopje thee en aardbeien.

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Ik was al weer lekker vroeg klaar en gebruikte de middag om een bananenbrood (zonder toegevoegde suiker) te maken. Lekker en gezond!

Woensdag

Het rooster is heel erg rommelig deze week. Dit is de eerste week met het nieuwe rooster maar er klopt al helemaal niets meer van. Ik had wel de hele tijd hoofdpijn, want ik was mijn bril vergeten…

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Aan het eind van de middag ging ik naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Gelukkig was ik niet alleen, want Romy ging mee.

Donderdag

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Vandaag begin ik juist heel laat op school, dus maakte ik voor die tijd even deze foto van Tijger, haha.  Helaas ben ik wel laat uit vandaag, dus ik heb niks aan mijn dag, jammer.

Vrijdag

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Het was vandaag niet helemaal duidelijk hoe laat we begonnen en hoe laat we uit zouden zijn, want sommige lessen stonden er bij ons wel maar bij de docent niet. Ik was dus helemaal voor niks zo vroeg op school. Gelukkig konden we eerder beginnen met een ander vak om vervolgens daarna toch nog de andere les te hebben. Gelukkig mochten we alsnog eerder weg, dus eindelijk weekend!

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Nog zo een gekke foto van Tijger! 😀

Zaterdag

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Zaterdag was een beetje een saaie dag, maar aan het eind van de middag wandelde Jaouhara en ik met Doortje. Dat maakt het wel weer goed! ‘S avonds keken we naar campings voor de zomervakantie en we hebben een vakantie geboekt naar Frankrijk!

Zondag

trendinglifestyle-diary-bananenbrood,bloedprikken-vakantie

Vandaag brachten mijn vader, moeder en ik mijn broer naar Alphen en daarna gingen we nog even met z’n drieën het centrum in. We haalden wat eten voor mij voor vanavond want mijn ouders gingen naar een verjaardag. Ik bleef thuis want ik had afgesproken met Jaouhara. We haalden ook nog even een patatje en gingen daarna weer naar huis.

Een rustige week, maar hier en daar een beetje chaotisch. Tot volgende week!

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Ad
    12 februari 2019 / 09:42

    Weer een leuke weekblog maud