Deze (gratis) apps gebruik ik om mijn foto’s te bewerken

Als je op Instagram kijkt, kun je zien dat sommige mensen een mooie Insta feed hebben. Er zijn heel veel verschillende apps waarmee je foto’s kunt bewerken. Ik bewerk ook mijn foto’s, maar ik gebruik ze ook om de foto’s te bewerken voor op mijn blog. In dit artikel laat ik zien welke dat zijn.

Canva

Van alle apps die ik gebruik om mijn foto’s te bewerken gebruik ik Canva het vaakst.

trendinglifestyle-canva-foto

Met Canva heb je veel meer mogelijkheden dan alleen maar foto’s bewerken. Je kunt namelijk afbeeldingen kiezen en bewerken. Natuurlijk kun je ook je eigen foto’s importeren. Bij de foto’s kun je o.a. teksten er bij zetten en ‘stickers plakken’. Je kunt ook kiezen voor betaalde thema’s met betere kwaliteit.

Repix

Ook Repix gebruik ik regelmatig.

trendinglifestyle-repix-foto-bewerkentrendinglifestyle-repix-foto-bewerken

De bovenste foto is nog onbewerkt en de onderste bewerkt. Je kunt gebruik maken van verschillende tools (ik heb de bomen wat waziger gemaakt). Je kunt ook de grootte en de kleuren van de foto veranderen. En als laats kun je filters kiezen, maar dat heb ik niet gedaan. Ook deze app biedt aankopen in de app.

PicsArt

PicsArt is bijna hetzelfde als Repix, Maar heeft net iets meer mogelijkheden. Je kunt namelijk dingen uitsnijden van een foto en ergens anders opplakken. Bijvoorbeeld; een foto van jezelf waarbij je jezelf eruit snijdt, en dan op een foto van Londen plakken zodat het net lijkt alsof je in Londen bent.

trendinglifestyle-picsart-foto-bewerken

VSCO

Als laatste gebruik ik de app VSCO. Deze app gebruik ik nog niet heel erg lang, dus ik weet nog niet zo goed hoe dit werkt. Deze app heeft wel hele mooie filters, en staat vooral daar bekend om.

trendinglifestyle-vsco-foto-bewerken

 

Ik vind dit persoonlijk hele fijne apps om te gebruiken. Al deze apps hebben veel mogelijkheden en je hoeft er niet voor te betalen. Wel bieden de apps aan dat er de mogelijkheid is voor betaalde thema’s. Zelf doe ik dat niet, want dat is niet helemaal niet nodig. Ook budget vriendelijk dus! 😉

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *