De leukste foto’s en momenten in mei en juni

Ik maak best wel vaak foto’s met mijn telefoon en ik krijg ook elke dag wel foto’s doorgestuurd. Ik koos een paar van mijn favoriete foto’s uit om met jullie te delen en ik vertel er ook bij waarom het mijn favoriete foto’s zijn. Lees je mee?

Stage

stage

Hier liep ik stage bij mijn oude basisschool. Ik liep mee in de kleuterklas. De kinderen kregen reptielen les en daarom mocht iedereen een slang vast houden. Ondanks dat ik er niet op mijn best uit zag (niet dat het me uitmaakt, het belangrijkste is namelijk om je zelf te blijven) vind ik het toch wel een leuke foto, omdat het een leuke herinnering heeft.

Schaatsen!

schaatsen!

Begin maart was het eindelijk zover dat we weer eens konden schaatsen op natuurijs. Ik doe zelf aan schaatsen als sport. Hier ‘leerde’ ik mijn neefje om zelf te schaatsen en ondertussen gingen we ook even sleeën. Ik vind het een leuke foto omdat het niet vaak gebeurt dat we zomaar op natuurijs kunnen schaatsen.

Tijger

Tijger

Dit is mijn kat Tijger. Ik was bij mijn buurmeisje in de achtertuin en we waren aan het ‘picknicken’.  Ondertussen waren we ook op de hond van haar tante aan het passen. Tijger vind het leuk om honden uit te dagen door ze de hele tijd aan te staren. Dit deed hij hier dus ook.

Gala

Gala

Deze foto maakte de moeder van mijn beste vriendin uit mijn klas. Dit was vlak voor dat we met een auto naar Gala gingen. Ik ben de 3e van links, met het korte donkerblauwe jurkje. Ik vind dit een hele leuke foto met een mooie herinnering. En het is natuurlijk ook leuk om te hebben voor later.

Ik ben geslaagd!

ik ben geslaagd!

Dit was ook een van de leukste momenten deze maand. Puur omdat ik het totaal niet verwachtte dat ik zou slagen (voor wiskunde). Gelukkig ben ik uiteindelijk wel gewoon geslaagd en daar ben ik super blij mee.

Ik ben jarig!

ik ben jarig!

Deze foto maakte ik voor op Instagram om aan te kondigen dat ik jarig was. Ik vond het wel een vrolijke foto met al die kleurtjes, daarom is dit ook een van mijn favoriete foto’s.

Natuurlijk heb ik nog wel wat foto’s die ik heel erg leuk vind en sommige daarvan hebben hele mooie/leuke herinneringen. Dit zijn foto’s die ik niet deel i.v.m. privacy. Maar de foto’s die ik wel heb gedeeld zijn ook echt mijn favoriete foto’s.

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *