Dagje weg | Safaripark Beekse Bergen

Wij wonnen een aantal weken geleden een uitstapje met de nationale postcodeloterij. We konden zelf een uitje kiezen en kozen voor de Beekse Bergen. Hier waren we nog nooit eerder geweest, dus afgelopen zaterdag gingen we er naartoe. Wat je hier allemaal kunt doen en wat ik er van vonden lees je in deze blog.
Dit is wat je kunt doen in Safaripark Beekse Bergen

Er zijn in het park 3 routes die je kunt volgen om de dieren te bekijken. De 3 routes zijn: De wandelsafari, de bootsafari en de autosafari. Bij de wandelsafari loop je net zoals in de meeste dierentuinen gewoon door het park. Ook zijn hier een aantal klim obstakels, zodat je de dieren van bovenaf kunt bekijken en ook een paar korte obstakels die tussen de bomen en struiken gaan. Bij de bootsafari maak je een boottocht van een halfuur. Hierbij vertelt er iemand iets over de dieren die je ziet vanaf de boot. En als laatst de autosafari. Hierbij kan je met je eigen auto of met een bus van het park zelf een rondje maken tussen de wilde dieren. De dieren kunnen dus gewoon voor je auto lopen, erg leuk.

dagje weg naar safaripark beekse bergen

Wat vond ik van de Beekse Bergen?

Ik vond het erg leuk om een keer naar de Beekse Bergen te gaan. Het park is erg groot en er was veel te zien. Van de 3 routes vond ik de autosafari het leukst. Hier kon je namelijk goed foto’s maken, omdat de dieren heel erg dichtbij waren. Ik heb een stukje van de autosafari gefilmd.

Het was een leuke dag en het weer was ook goed. Het was niet te warm en het regende gelukkig ook niet.

Ben jij weleens in bij de Beekse Bergen geweest? Zo ja, wat vond je ervan? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

Volg:
Share:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *