Zo combineer ik school met mijn blog | + nieuw blogschema!

Ik vertelde laatst dat ik ben begonnen aan mijn nieuwe opleiding. We zijn nu ruim twee weken verder en deze week is al weer de derde week dat ik les heb, gaat echt snel! Tot nu toe vind ik het harstikke leuk. Het enige nadeel is dat ik elke dag heel erg laat uit ben. Hierdoor kom ik soms niet toe aan bloggen en dat vind ik heel erg jammer. Ik heb een nieuwe manier gevonden om school te combineren met de blog en daarnaast heb ik een nieuw blog(upload)schema. 

Zo combineer ik school met bloggen

Misschien heb je gemerkt dat ik afgelopen zondag en de zondag ervoor geen blog heb geplaatst. Dit is niet omdat ik er geen zin in had, maar kwam er echt even niet aan toe. Ik ben elke dag laat uit en dan moet ik ook nog met de trein. Dan ben ik laat thuis en afgelopen weekend had ik een feestje, en daarna nog logeren. Die week ervoor was ik in Friesland en ook daar had ik er geen tijd voor, omdat het een drukke planning was. Erg jammer.

Gelukkig zijn de komende weekenden wat rustiger. Deze ga ik nu gebruiken om vooruit te bloggen zodat ik doordeweeks niet veel hoef te doen en dan hoef ik het ook niet ‘s avonds te doen. Want vaak ben ik dan pas heel lang klaar. De tijd die overblijft kan ik besteden aan huiswerk.

trendinglifestyle-nieuw-blogschema

Dit is het nieuwe blogschema!

Vanaf nu komen de blogs online op dinsdag, donderdag en zaterdag. Morgen komt er dus ook een artikel online dus houdt mijn blog in de gaten. 😉 Ik plaats soms ook een extra artikel als ik hier tijd voor heb. De blogs komen nog steeds om 06:00 uur ‘s ochtends online.

Voor nu ben je weer helemaal up-to-date. Houdt mijn blog in de gaten om op de hoogte te blijven!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *