Wat verwacht ik van mijn nieuwe opleiding? | Back to school…

Na de zomervakantie begin ik aan de opleiding ‘Verzorgende IG’ (Verzorgende Individuele Gezondheidszorg). Ik heb er enorm veel zin in, maar ik weet niet zo goed wat ik moet verwachten. Waarschijnlijk omdat ik nog niet zoveel informatie heb gekregen. Ik laat het maar gewoon over me heen komen en dan zie ik wel hoe het gaat. 

Nieuwe klas

De school waar ik naartoe ga is in een andere stad, dus dat is sowieso al nieuw voor mij. De kans is groot dat ik in een klas kom waar ik nog niemand ken, maar ik hoop dat het een leuke klas is. Een klas die goed met elkaar kan opschieten.

Reizen met de trein

Mijn school is in Rotterdam en ik weet hoe ik daar moet komen met de trein. Ik ga in deze vakantie wel nog even oefenen om te kijken hoe lang ik moet reizen, zodat ik ook weet hoe laat ik dan moet opstaan en dat ik weet hoe laat de treinen elke keer rijden. Dit is wel iets wat ik zeker wil weten, omdat ik echt niet iemand ben die snel te laat komt en dat wil ik graag zo houden.

trendinglifestyle-back-to-school-

Huiswerk

Op de middelbare school had ik bijna geen huiswerk, want meestal had ik het dan al af in de les. Ik denk dat dat op deze school wel gaat veranderen. Er zijn namelijk meer lesuren, dus waarschijnlijk ook meer huiswerk.

Introductieweek

Iets wat ik wel al weet is dat ik introductieweek heb. Het zijn maar twee dagen maar het heet introductie week. Dit is op donderdag 30 augustus en op vrijdag 31 augustus. De maandag erop beginnen de lessen, alleen hier heb ik nog geen informatie over gekregen.

Ik zou een paar dagen geleden een brief krijgen met informatie over de boeken die ik moet bestellen, dingen die ik nog meer nodig heb en nog wat andere dingen, maar die brief heb ik niet gekregen. Het kan zijn dat die brief bij iemand anders is bezorgd, of dat ik het gewoon niet heb gekregen.

 

Ik moet dus nog even afwachten tot 20 juli of augustus, want dan kunnen we naar de school bellen. Ik heb wel zin in de nieuwe school, en ik ben benieuwd wat ik ervan kan verwachten. Wat zijn jouw plannen voor na de vakantie/ het nieuwe schooljaar? Laat het me weten in de comments!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *