De allereerste blog op Trending Lifestyle! Dit kun je verwachten…

Hoi! In deze eerste blogpost vertel ik je wie ik ben, wat ik leuk vind, wat je kunt verwachten op Trending Lifestyle (dus waarover ik ga bloggen) en op welke dagen ik nieuwe blogs zal plaatsen. Ben je benieuwd naar wie ik ben en wat ik doe? Lees dan snel verder.

Wie ben ik?

Ik ben Maud en ik ben 15 jaar. Ik ben deze blog begonnen omdat ik inspiratie wil geven aan mijn doelgroep. Wie mijn doelgroep is? Dat zijn jullie; leuke, fashionable, jonge meiden die op de hoogte willen blijven van alle leuke nieuwe trends, muziek, sport en natuurlijk een kijkje in mijn leven, daarover zo meer.En vandaar ook de naam Trending Lifestyle 😉

Daarnaast vind ik het natuurlijk ook heel erg leuk om te bloggen. Ik zit nu in mijn examenjaar en ik heb pas geleden examen gedaan. Na de zomervakantie begin ik met de opleiding ‘Verzorgende IG’. Mijn doel is om kraamverzorgende te worden. Dat wil ik al heel erg lang. Verder vind ik sporten ook heel erg leuk. Ik schaats in de winter en in de zomer skeeler ik. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te hardlopen. Ik probeer zo gezond mogelijk te leven, door veel te bewegen en gezond te eten, ook dit ga ik met jullie delen.

Wat kun je verwachten op Trending Lifestyle?

Ik wil gaan bloggen over van alles dat in mij opkomt. Over bijvoorbeeld de opleiding die ik ga doen (Verzorgende IG), waarom ik deze wil gaan doen en over alles dat met lifestyle te maken heeft. Denk aan (glutenvrije) recepten, shoplogs, sport, fashion en dagjes weg. Ook geef ik je een kijkje in mijn leven door middel van plogs. Ik maak dan een fotoverslag van de dingen die ik op een dag doe.

Wanneer kun je nieuwe blogs verwachten op Trending Lifestyle?

Omdat ik net begin met bloggen wil ik eerst beginnen met 3 blogs per week. Na een tijdje misschien wel meer. De blogs komen online op maandag, donderdag en zondag. Soms ook extra blogs. Houd Trending Lifestyle dus in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van alle leuke nieuwtjes.

Leuk dat je er bent en hopelijk blijf je me nog heel lang volgen!

Liefs, Maud

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. Ciska
    23 mei 2018 / 16:03

    Hallo maud ziet er goed uit