Aesthetic phone case DIY

Mocht je je deze vakantie vervelen dan heb ik hier een leuke DIY. Jaouhara en ik pimpten afgelopen week onze telefoonhoesjes. Het is een perfecte bezigheid voor als je je verveeld, want het kost best wel wat tijd. Je hebt er weinig voor nodig en het is heel leuk om te doen. In deze DIY laat ik je zien hoe ik mijn Aesthetic telefoonhoesje maakte.

 

Wat heb je nodig?

  • Bakpapier
  • Doorzichtige duct tape
  • Schaar
  • Een printer
  • Pinterest
  • Word / een ander document waar je afbeeldingen kunt kopiëren en plakken
  • Doorzichtig telefoonhoesje

Voor Pinterest hoef je niet perse een account aan te maken.

Let’s start!

Het eerste wat je doet is naar Pinterest gaan en dan typ je in de zoekbalk: stickers. Je komt dan al snel leuke plaatjes tegen en het is de bedoeling dat je plaatjes met een witte rand eromheen kopieert en plakt in een Word document. Maak de plaatjes wel kleiner in je Word document zodat het in een telefoonhoesje past. Ik maakte een bord op Pinterest met allemaal van dit soort afbeeldingen.

trendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesjetrendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesje

Als je plaatjes hebt gevonden die je leuk vindt en in een Word document hebt geplakt, kun je ze uitprinten. Zorg er wel voor dat de plaatjes in kleur worden uitgeprint.

trendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesje

Dan komt nu het allerleukste werkje (not) en dat is de plaatjes uitknippen. Je knipt om de witte rand heen. Dit effect is namelijk nog meer ‘Aesthethic’ en het knippen duurt dan minder lang.

trendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesje

Als alle ‘stickers’ zijn uitgeknipt, dan pak je je telefoonhoesje en kijk je hoe je de plaatjes wilt hebben. Na het neerleggen maakte ik er een foto van zodat ik bij het plakken ongeveer weet waar ze moeten.

trendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesje

Nu ga je van de plaatjes stickers maken. Je knipt een stuk bakpapier af en plakt daar een stuk van het doorzichtige tape op (bij een groot stuk bakpapier en tape kunnen meerdere plaatjes tegelijk geplakt worden).  Dan plak je de plaatjes met de gekleurde kant op het bakpapier met tape. Je ziet dan dus alleen nog de witte kant. Dit is omdat de stickers aan de binnenkant van het hoesje komen. Hierna gaat er nog een stuk tape overheen (plak dit wel recht). nu worden het dus stickers en kun je ze weer uitknippen. Dan ziet het er net zo uit als op de foto hierboven.

trendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesjetrendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesje

De plaatjes plak je dus aan de binnenkant van het telefoonhoesje en dan komt het er zo uit te zien!

trendinglifestyle-diy-aestethic-telefoonhoesje

Zoals ik in het begin al zei ben je best wel even met deze DIY bezig, maar het eind resultaat is het zeker waard!

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *