5 vragen uit de Kletspot beantwoorden!

Mijn moeder was laatst jarig en ze kreeg een Kletspot (de Kletspot is een glazen pot met kaartjes met allemaal verschillende soorten kaartjes waar vragen, suggesties en dilemma’s op staan). Super leuk! Ik heb er 5 verschillende kaartjes uitgehaald die ik in dit artikel ga beantwoorden.

Voor welk land kies ik als ik MOET emigreren?

Ik zou heel graag een keer naar Amerika willen. Lijkt mij zo leuk! Als ik zou moeten emigreren, dan kies ik voor Beverly Hills (Amerika).

Ik mag een week mijn droombaan uitoefenen. Waar kies ik voor?

Kraamverzorgende, zonder twijfel. Dit wil ik echt al heel erg lang. Ik speelde vroeger (letterlijk) elke dag met poppen. Sindsdien vond ik baby’s heel erg leuk en wil ik kraamverzorgende worden.

Hoe ziet mijn droomhuis eruit?

Mijn droomhuis is heel groot, er zit een binnen -en buitenzwembad in, het is een modern huis met 8 slaapkamers en 4 badkamers, een mooie keuken met een kookeiland en het interieur is Scandinavisch/Vintage. Het huis heeft ook een speelkamer op de begane grond met een hoge glijbaan die vanuit een klein kamertje op de eerste verdieping komt.

Mijn droomhuis staat ergens in de bergen. Het huis heeft veel ramen en een stuk van het huis is aan de buitenkant van hout en de rest van steen. Het huis heeft 3 verdiepingen. De begane grond, de eerste verdieping en de 2e verdieping.

Wat vind ik het vervelendste klusje in huis?

Eigenlijk vind ik alle klusjes die ik thuis moet doen vervelend. De tafel dekken/afruimen is saai, bed verschonen duurt lang, en opruimen vind ik denk ik het meest vervelend.

Neem ik shampoo en zeepjes mee na een overnachting in een hotel?

Ja! Nu ik er zo over nadenk is het juist wel goed om het mee te nemen. Want bij de volgende gasten zetten ze toch weer nieuwe flesjes en zeepjes neer. Het staat er zodat je het kunt gebruiken en het is zonde als ze het weg moeten gooien als het al is gebruikt. Dus voortaan gewoon meenemen! 🙂

Dit zijn mijn antwoorden op deze 5 vragen uit de Kletspot. Wat zou jij antwoorden op deze vragen? Laat het me weten in de comments hieronder!

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Reacties

  1. Jaouhara
    25 mei 2018 / 16:04

    Leuk Maud!!! 😂