5 dingen die ik leuk vind aan de zomer

Het thema van mijn blogs van de afgelopen weken staan geheel in het teken van de zomer. Daarbij kan dit artikel dus zeker niet ontbreken. De zomer is denk ik wel mijn favoriete seizoen. Alhoewel ik in de zomer zin heb in de winter en in de winter heb ik zin in de zomer… Maar toch blijft de zomer mijn favoriete seizoen. Wat vind ik zo leuk aan de zomer? Daar heb ik 5 redenen voor je op een rijtje gezet.

IJsjes

ijs

Ik houd echt heel veel van ijs. Dit is een van de redenen dat ik van de zomer hou, want dan zijn de meeste ijssalons weer open! Ik eet misschien wel het hele jaar door ijs, maar de lekkerste (schep)ijs vind ik toch wel uit een ijssalon.

Het is lekker weer

De afgelopen weken is het alleen maar lekker weer geweest en hopelijk blijft dat voorlopig nog even zo. Het is warm buiten en dus lekker weer om te gaan zwemmen of om naar het strand te gaan. Het enige nadeel aan de warmte is dat je er slechter door kunt slapen. Maar dat vind ik op zich niet zo heel erg, zolang het overdag maar lekker weer is.

Vakantie

Ik kijk er al weken naar uit om op vakantie te gaan, gewoon de sfeer vlak voor de vakantie, de laatste spullen kopen voor op vakantie, koffers inpakken. Iets wat ik elk jaar doe, is mijn plek in de auto gezellig inrichten en zo comfortabel mogelijk maken, want wij moeten in totaal 17 uur rijden. En dan natuurlijk de vakantie zelf. Ik hou er van!

Zomerse kleding

Naast winterkleding vind ik zomerkleding ook erg leuk om te dragen. De laatste tijd draag ik vooral jurkjes, voorheen vond ik dat niet zo comfortabel en droeg ik korte broekjes. Misschien komt het omdat ik twee favoriete jurkjes heb? Ik weet het niet.

Lange dagen/avonden

Ik vind het leuk dat het ’s avonds lekker lang licht is. En al helemaal als het dan ook nog eens lekker weer is om te gaan barbecueĆ«n, of wat ik laatst deed met mijn buurmeisje, in de avond zwemmen.

barbecue

Kortom, ik houd erg veel van de zomer en van mij mag de zomervakantie wel wat langer duren. šŸ˜‰

 

 

 

 

Volg:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *