5 dingen die ik zou doen met €100.000

Ik dacht er laatst nog aan, wat zou ik doen als ik €100.000 win? Ik spaar voor een aantal dingen, dus het zou het veel gemakkelijker maken met €100.000. Ik deel vandaag 5 dingen die ik zou doen met €100.000.

Een wereldreis maken

Ik zou heel graag een wereldreis willen maken. Het liefst naar Amerika, maar Zuid-Afrika lijkt mij ook erg mooi. Niet alleen om de leuke en de mooie dingen van een land te zien, maar ook naar plekken waar bijvoorbeeld armoede is. Het lijkt me best indrukwekkend om te zien dat niet iedereen het goed heeft.  Ik kan het me namelijk niet echt voorstellen hoe het is om in armoede te leven, ook al weet ik wel dat het er in veel landen is. Ik zou dan ook zeker iets voor die mensen willen doen die hulp nodig hebben. Dus niet alleen om op vakantie te gaan. Verder zou ik ook wel naar Indonesië willen, maar het ALLERLIEFSTE naar Amerika. Ik heb een lijst met landen waar ik graag naar toe zou willen, maar dan ben ik nog wel even bezig! 😉

wereldreis-€100.000

Een iPhone kopen

Ik spaarde voor een iPhone en toen ik het geld had kocht ik vorig jaar een iPhone 6. Na een paar maanden deed de touchscreen het opeens niet meer. Dit gebeurde toen ik ‘s ochtends even mijn telefoon wilde checken, terwijl de telefoon het de avond ervoor nog wel gewoon deed. Nu spaar ik voor de iPhone 8 of de iPhone X.

Naar een concert van Justin Bieber gaan

Ik ben enorm fan van Justin Bieber (eigenlijk ben ik een belieber 😀 ), dus dit kan zeker niet ontbreken. Als er weer een nieuwe world tour komt dan ga ik er zeker weten naar toe.

Overnachten in Disneyland Parijs of bij Disney world in Florida

Ik ben ooit in Disneyland geweest, maar daar kan ik me weinig van herinneren omdat ik toen 5 jaar was (al 10 jaar geleden). Het was een bedrijfsuitje via het werk van mijn vader, Het enige wat ik me hier nog van kan herinneren is dat ik een assepoester jurk kreeg en dat het leuk was XD. Het is dus zeker voor herhaling vatbaar!

Een deel van de €100.000 aan goede doelen geven

Omdat ik gewoon blij ben met was ik heb en verder echt geen idee heb wat ik nog meer zou willen, zou ik een deel van het geld aan goede doelen geven.

 

Met het geld dat ik over heb zou ik gewoon leuke dingen doen en op vakantie gaan. En misschien een Macbook kopen! 😀

Wat zou jij doen als je €100.000 euro wint? Laat het me weten in de comments!

 

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *