4x Dit vind ik leuk aan de winter!

Misschien is het een beetje vroeg om het over de winter te hebben, want het is gewoon nog herfst. Wel zitten we inmiddels al in december. Wat gaat de tijd snel! Ik vind dit wel de leukste tijd van het jaar, zo rond de feestdagen. Ik vind de winter sowieso altijd wel een leuk seizoen, maar als het winter is dan wil ik dat het zomer is en dat is andersom ook zo. Maar toch heb ik een aantal dingen die ik oprecht heel erg leuk vind aan de winter! 

Sneeuw!

Sneeuw vind ik misschien wel het leukste aan de winter. Wat zou het leuk zijn als we weer een keer een witte kerst hebben! Daarnaast vind ik de sfeer gewoon erg gezellig en ik heb er leuke jeugdherinneringen aan over gehouden. Vroeger bouwden we iglo’s en hier konden we ook echt in.

trendinglifestyle-dit-vind-ik-leuk-aan-de-winter

De feestdagen

Woensdag is het al weer pakjesavond! Hier heb ik echt veel zin in. Bij mij thuis gelooft niemand er meer in, maar ik heb wel lieve nichtjes en neefjes die hier nog wel in geloven. Zo leuk, die fantasie van kinderen 😉 Ook kerst vind ik altijd heel gezellig, maar toch is het altijd anders dan ik verwachtte. Ik denk dat dit door al die kerstfilms komt, haha.

Oudjaarsavond

Eigenlijk hoort dit ook wel een bij de feestdagen, maar het is toch anders. Overdag is het tijd om oliebollen te bakken en een beetje vuurwerk af te steken (ook al mag dit pas om 18:00 uur ‘s avonds). ‘S avonds ben ik met vriendinnen en houden we een spelletjesavond. Iedereen is wel gewoon thuis voordat het 00:00 uur is, maar daarna zien we elkaar wel weer.

Schaatsen

Als er natuurijs ligt is het natuurlijk hartstikke leuk om op te schaatsen. Zelf heb ik op schaatsen gezeten maar ik ben er vorig seizoen af gegaan, en dat vind ik eigenlijk erg jammer. Helaas is het niet anders, want anders wordt het veel te druk.

trendinglifestyle-dit-vind-ik-leuk-aan-de-winter

Wat vind jij leuk aan de winter? Laat het me weten in de comments!

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *